Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Art Clinic Växjö

Willans Park 3
352 30 Växjö

Telefon: 010-499 86 00
Telefontid: M – F, 08 - 17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ VÄXJÖ MEDICAL CENTER ERBJUDER VI

Konsultationer inom plastikkirurgi och Ortopedi till någon av Art Clinic´s specialistutbildade kirurger. Samtliga Art Clinic´s kirurger är specialister inom sitt område och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom respektive område. Vi erbjuder plastikkirurgiska konsultationer gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m. och våra ortopeder hjälper dig med smärta och problem med t.ex. rygg, leder, axlar eller knän.

På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på Växjö Medical Center i Växjö. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Jönköping.

Mottagningsdagar med plastikkirurg i Växjö

12/6, 26/6, 7/8

Mottagningsdagar med ortoped i Växjö

20/6, 11/7

Vår samarbetspartner i Växjö

I Växjö samarbetar vi med Växjö Medical Center, en av Sveriges bäst utrustade laserkliniker. Tillsammans kan vi erbjuda god service och omsorg före, under och efter din plastikoperation. Konsultationen sker på Växjö Medical Center,  liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s 3 000 kvm stora och moderna klinik i Jönköping.

Besök Växjö Medical Center för mer information

Varmt välkomna till Art Clinic i Växjö.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter