Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Art Clinic Värnamo

Luddögatan 3,
331 30 Värnamo

Telefon: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 -17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ VÅR MOTTAGNING I VÄRNAMO ERBJUDER VI

  • Injektionsbehandlingar med fillers & btx samt belkyra
  • Borttagning av hudförändringar
  • Plastikkirurgi

Konsultationer inom plastikkirurgi till en av Art Clinic´s plastikkirurger. Samtliga Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom Plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, bukplastik, fettsugning, ansiktskirurgi m.m.

På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på mottagningen i Värnamo liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Jönköping. Läs mer om Art Clinic´s klinik i Jönköping här.

Hitta hit:
Art Clinic´s mottagning ligger i Galleria Flanaden i centrala Värnamo. Ingången via Luddögatan (första svängen till höger när man kör ner från viadukten). Parkering finns på gallerians baksida.

För att boka en tid för konsultation ring 010- 499 86 00 alt boka din tid via vår webbokning.

Varmt välkomna till Art Clinic i Värnamo.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter