Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Art Clinic Stockholm

Engelbrektsgatan 19, BV
114 32 Stockholm

Telefon: 010-499 86 00
Telefontid: M – F, 08 - 17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ NEW CLINIC I STOCKHOLM ERBJUDER VI

Konsultationer inom plastikkirurgi till någon av Art Clinic´s plastikkirurger. Samtliga Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom Plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Stockholm gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.

På din konsultation med vår plastikkirurg i Stockholm får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på New Clinic i Stockholm liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

Vår samarbetspartner i Stockholm

I Stockholm samarbetar vi med New Clinic. Tillsammans kan vi erbjuda god service och omsorg före, under och efter din plastikoperation. Konsultationen sker på vår mottagning på New Clinic liksom efterkontroll. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

New Clinic ligger på Engelbrektsgatan 19 i Stockholm. För mer information om New Clinic besök deras hemsida.

Boka din konsultationstid via Art Clinic i Uppsala på 010-499 86 00 alternativt via vår webbokning.

Varmt välkomna till Art Clinic i Stockholm för din konsultation inom plastikkirurgi.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter