Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic rekryterar Vice VD

Art Clinic förstärker koncernen genom att anställa en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt.

– Det är med stor glädje vi kan meddela att vi lyckats rekrytera Anton Zelikman till vårt team som Vice VD, säger bolagets grundare och VD Ronnie Pettersson.

– Att vi nu tillsätter denna tjänst och stärker bolagets ledning går helt är i linje med koncernens tillväxtplan och det ger oss också möjligheten att vara så konkurrenskraftiga och produktiva som vi önskar framöver.

Anton Zelikman är civilekonom med flerårig erfarenhet från branschen. Anton kommer senast från rollen som Nordisk Försäljningschef för läkemedelsbolaget Galderma.

– Det är med stor tillförsikt och respekt jag tar mig an Vice VD-rollen på Art Clinic. Det allra viktigaste för mig i mitt kommande ledarskap, är att se till att vi har en personalstab där omsorg, kompetens och vilja till utveckling står högt upp på agendan, säger Anton Zelikman

Vi skall fortsätta överträffa våra patienters förväntningar och skapa ökad livskvalitet, fortsätter Anton Zelikman.

Art Clinic arbetar kontinuerligt med att erbjuda sina patienter och kunder den högsta möjliga servicen och vårdkvalitén. Som enda plastikkirurgiska klinik i Sverige fick koncernen en ISO 9001 certifiering av verksamheten under år 2016.

Art Clinic grundades 1999 och är idag en av Sveriges ledande vårdgivare med kliniker i Göteborg, Uppsala och Jönköping samt konsultationsverksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Bolaget erbjuder specialistvård inom plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, fysioterapi samt injektionsbehandlingar.

För att ta del av fler av Art Clinic´s nyheter och pressmeddelanden. Besök vårt pressrum på My News Desk www.mynewsdesk.com/se/art-clinic

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter