Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Pannlyft

Pannlyft (ögonbrynslyft) är en plastikkirurgisk operation som syftar till att sträcka pannhuden när ögonbrynen har sjunkit ned och/eller när det föreligger onormalt djupa veck/rynkor i pannan.

Ibland korrigerar man även djupa bekymmersrynkor i samband med ett pannlyft.

Innan du kan sättas upp till en behandling måste du komma till en konsultation där du får grundlig information om ingreppet.

Vi vill se om du lämpar dig för ett pannlyft/ ögonbrynslyft och vad som kan uppnås genom att utföra behandlingen. Vi pratar igenom vilket resultat du önskar och om din målbild går att uppnå med det önskade ingreppet.

Varje operation planeras unikt efter just dig och dina speciella förutsättningar.

Operation pannlyft/ögonbrynslyft

Vi lägger ett snitt längs hela hårfästet och/ eller en bit in i hårbotten. Pannhuden lossas ned till ögonbrynen, eventuellt klipper man delvis igenom pannmuskulaturen och därefter sträcks pannhuden upp och hudöverskottet tas bort. Man justerar även eventuell överskottshud på de övre ögonlocken. Ett förband läggs som får sitta i några dagar. Operationen görs i lokalbedövning med lugnande medel eller i lätt narkos/ narkos.

Efter ett pannlyft/ ögonbrynslyft

Du kommer normalt på två återbesök, efter en respektive två veckor efter din operation. Vid dessa tar man eventuella suturer och kontrollerar att allt läker som det ska.

Art Clinic är idag en av Sveriges största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi och våra plastikkirurger har en lång och gedigen erfarenhet. Din specialistläkare kommer att lyssna och rådgöra med dig inför din operation och anpassa den efter dina förutsättningar.

För mer informationen eller för att boka en första kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade sjuksköterskor kontakta Art Clinic på din ort.

Vi önskar dig varmt välkommen!

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Heidi, 33 år

Bröstoperation samt fettsugning

”Bästa bästa! Snygga resultat, en grymt duktig Anders Liss och fantastisk personal. Har erfarenhet från flera klinker men Art Clinic Uppsala är mitt val!”

Christina, 55 år

Ögonlocksplastik

”Min MÅ BRA DAG blev dagen jag träffade Peter och hans härliga team på Art Clinic. Jag skulle få hjälp med ett lyft och ordet LYFT sammanfattar även hela min upplevelse såhär efteråt. Jag rekommenderar dem varmt, för bra blev det!”

Nyheter

Art Clinic 10 år i Uppsala

2018-10-01

Ett helt decennium av trygghet, kvalitet och omsorg om våra patienter i Uppsala.

Art Clinic öppnar plastikkirurgisk verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter