Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Pannlyft

Pannlyft (ögonbrynslyft) är en plastikkirurgisk operation som syftar till att sträcka pannhuden när ögonbrynen har sjunkit ned och/eller när det föreligger onormalt djupa veck/rynkor i pannan.

Ibland korrigerar man även djupa bekymmersrynkor i samband med ett pannlyft.

Innan du kan sättas upp till en behandling måste du komma till en konsultation där du får grundlig information om ingreppet.

Vi vill se om du lämpar dig för ett pannlyft/ ögonbrynslyft och vad som kan uppnås genom att utföra behandlingen. Vi pratar igenom vilket resultat du önskar och om din målbild går att uppnå med det önskade ingreppet.

Varje operation planeras unikt efter just dig och dina speciella förutsättningar.

Operation pannlyft/ögonbrynslyft

Vi lägger ett snitt längs hela hårfästet och/ eller en bit in i hårbotten. Pannhuden lossas ned till ögonbrynen, eventuellt klipper man delvis igenom pannmuskulaturen och därefter sträcks pannhuden upp och hudöverskottet tas bort. Man justerar även eventuell överskottshud på de övre ögonlocken. Ett förband läggs som får sitta i några dagar. Operationen görs i lokalbedövning med lugnande medel eller i lätt narkos/ narkos.

Efter ett pannlyft/ ögonbrynslyft

Du kommer normalt på två återbesök, efter en respektive två veckor efter din operation. Vid dessa tar man eventuella suturer och kontrollerar att allt läker som det ska.

Art Clinic är idag en av Sveriges största privata kliniker inom estetisk plastikkirurgi och våra plastikkirurger har en lång och gedigen erfarenhet. Din specialistläkare kommer att lyssna och rådgöra med dig inför din operation och anpassa den efter dina förutsättningar.

Varmt välkommen till oss på Art Clinic!

Vill du veta mer om våra finansieringslösningar?

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Maria

Plastikkirurgi

”Jag har opererats i Uppsala och kände mig så trygg, blev så väl omhändertagen, och att kunna ringa och rådfråga efter att jag kommit hem kändes så skönt. Dessutom ett fantastiskt resultat efter operation. Vilket härligt superteam allt från receptionist, telefonist, sjuksköterska och kirurg. Rekommenderar er varmt!”

Helene

plastikkirurgi

”Opererat mig vid flera tillfällen hos er nu, både i Göteborg & nu senast i Uppsala. Känt mig trygg och omhändertagen från första mötet och rakt igenom hela processen. Varm, proffsig, lyhörd och otroligt kunnig personal.”

Nyheter

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Art Clinic 10 år i Uppsala

2018-10-01

Ett helt decennium av trygghet, kvalitet och omsorg om våra patienter i Uppsala.

Art Clinic öppnar plastikkirurgisk verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter