Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Läppförstoring

Många kvinnor som söker för läppkirurgi/läppförstoring har tunna och smala läppar eller obalans i storleken på överläpp och underläpp. Vissa kvinnor söker även för att förstora amorbågen på överläppen.

För att uppnå en läppförstoring kan man endera transplantera egen vävnad till läppen eller tillföra främmande material. Det undantagslöst vanligaste sättet att förstora läpparna är med s.k. fillers bestående av hyaluronsyra. Läs mer om fillers under injektionsbehandlingar.

Fettvävnad kan också transplanteras till läpparna för att öka volymen. Transplanterat fett har dock en tendens till att sugas upp av kroppen och försvinna. Det kan därför vara svårt att beräkna hur mycket fettvävnad som krävs för att få ett optimalt resultat vid läppförstoring. Den fettvävnad som läker in varierar med kroppens vikt så det är därför viktigt att man håller sin kroppsvikt normal.

Vissa operationsmetoder innebär synliga ytliga ärr och andra inte men båda förstorar den röda delen av läppen för att ge mer volym & en sensuellare läpp.

Hur går en läppförstoring till?

En läppförstoring utförs i lokalbedövning tillsammans med avslappnande medel. Klinikens kirurger har god och lång erfarenhet inom estetisk plastikkirurgi. Operationen kräver stor precision och noggrannhet. Risken för ett ojämnt resultat vid läppförstoring är liten.

Efter din läppförstoring

Man upplever sällan någon större obehagskänsla efter en läppförstoring förutom en lättare svullnad efter ingreppet. I regel så får man inga blåmärken. Vid enstaka tillfällen kan det vara aktuellt med en efterjustering för att uppnå optimalt resultat. Skulle det vara nödvändigt så utför man denna efter ca. 4-6 månader efter en läppförstoring.

Våra plastikkirurger har en lång och gedigen erfarenhet och tar sig tid att lyssna och rådgöra med dig inför din operation. Det är viktigt att du under konsultationen tydligt förklarar för din doktor vad du önskar så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt och anpassa operationen efter dina förutsättningar.

För mer informationen eller för att boka en första kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade sjuksköterskor kontakta Art Clinic på din ort.

Varmt välkommen till oss på Art Clinic!

Vill du veta mer om våra finansieringslösningar?

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Maria

Plastikkirurgi

”Jag har opererats i Uppsala och kände mig så trygg, blev så väl omhändertagen, och att kunna ringa och rådfråga efter att jag kommit hem kändes så skönt. Dessutom ett fantastiskt resultat efter operation. Vilket härligt superteam allt från receptionist, telefonist, sjuksköterska och kirurg. Rekommenderar er varmt!”

Helene

plastikkirurgi

”Opererat mig vid flera tillfällen hos er nu, både i Göteborg & nu senast i Uppsala. Känt mig trygg och omhändertagen från första mötet och rakt igenom hela processen. Varm, proffsig, lyhörd och otroligt kunnig personal.”

Nyheter

Framtidens plastikkirurgi etableras på Sophiahemmet Sjukhus

2020-03-06

Med en bekräftad ackreditering meddelar Art Clinic att man i februari månad öppnade en klinik på Sophiahemmet Sjukhus och blir därmed en del av Sophiahemmets högkvalitativa vårdutbud.

P4 Jönköping på besök

2020-03-02

Reportern Felix Pettersson, P4 Jönköping fick följa med vår plastikkirurg Dr. Karl Bremer under en operationsdag. Intervjun avhandlar frågor som berör vanliga tankar och fördomar kring plastikkirurgin.

Event i Uppsala 7/11

2019-10-08

Varmt välkommen till en afton full av inspiration inom området ”Lyft fram ditt bästa jag”.
Chans att vinna fina priser bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800kr.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter