Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Läppförstoring

Många kvinnor som söker för läppkirurgi/läppförstoring har tunna och smala läppar eller obalans i storleken på överläpp och underläpp. Vissa kvinnor söker även för att förstora amorbågen på överläppen.

För att uppnå en läppförstoring kan man endera transplantera egen vävnad till läppen eller tillföra främmande material. Det undantagslöst vanligaste sättet att förstora läpparna är med s.k. fillers bestående av hyaluronsyra. Läs mer om fillers under injektionsbehandlingar.

Fettvävnad kan också transplanteras till läpparna för att öka volymen. Transplanterat fett har dock en tendens till att sugas upp av kroppen och försvinna. Det kan därför vara svårt att beräkna hur mycket fettvävnad som krävs för att få ett optimalt resultat vid läppförstoring. Den fettvävnad som läker in varierar med kroppens vikt så det är därför viktigt att man håller sin kroppsvikt normal.

Vissa operationsmetoder innebär synliga ytliga ärr och andra inte men båda förstorar den röda delen av läppen för att ge mer volym & en sensuellare läpp.

Hur går en läppförstoring till?

En läppförstoring utförs i lokalbedövning tillsammans med avslappnande medel. Klinikens kirurger har god och lång erfarenhet inom estetisk plastikkirurgi. Operationen kräver stor precision och noggrannhet. Risken för ett ojämnt resultat vid läppförstoring är liten.

Efter din läppförstoring

Man upplever sällan någon större obehagskänsla efter en läppförstoring förutom en lättare svullnad efter ingreppet. I regel så får man inga blåmärken. Vid enstaka tillfällen kan det vara aktuellt med en efterjustering för att uppnå optimalt resultat. Skulle det vara nödvändigt så utför man denna efter ca. 4-6 månader efter en läppförstoring.

Våra plastikkirurger har en lång och gedigen erfarenhet och tar sig tid att lyssna och rådgöra med dig inför din operation. Det är viktigt att du under konsultationen tydligt förklarar för din doktor vad du önskar så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt och anpassa operationen efter dina förutsättningar.

För mer informationen eller för att boka en första kostnadsfri konsultation hos en av våra legitimerade sjuksköterskor kontakta Art Clinic på din ort.

Vi önskar Dig varmt välkommen!

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Heidi, 33 år

Bröstoperation samt fettsugning

”Bästa bästa! Snygga resultat, en grymt duktig Anders Liss och fantastisk personal. Har erfarenhet från flera klinker men Art Clinic Uppsala är mitt val!”

Christina, 55 år

Ögonlocksplastik

”Min MÅ BRA DAG blev dagen jag träffade Peter och hans härliga team på Art Clinic. Jag skulle få hjälp med ett lyft och ordet LYFT sammanfattar även hela min upplevelse såhär efteråt. Jag rekommenderar dem varmt, för bra blev det!”

Nyheter

Art Clinic 10 år i Uppsala

2018-10-01

Ett helt decennium av trygghet, kvalitet och omsorg om våra patienter i Uppsala.

Art Clinic öppnar plastikkirurgisk verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter