Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Plastikkirurgi

Kosmetisk plastikkirurgi (plastikoperationer) blir allt vanligare och bättre & förfinade operationsmetoder gör dessa typer av ingrepp allt säkrare och mindre uppenbara för din omgivning. Art Clinics målsättning är att erbjuda dig plastikkirurgi på en hög konstnärlig nivå.

Vi sätter fokus på att prestera naturliga resultat och tillgodose dina individuella behov. Vi är en fullserviceklinik inom plastikkirurgi och tillhandahåller alla former av plastikoperationer;

  • Ansiktskirurgi (ansikte, ögon, näsa, läppar, haka, öron)
  • Bröstkirurgi (förstoring, förminskning, lyft)
  • Kroppskirurgi (fettsugning, bukplastik, arm-/halsplastik)
  • Intimkirurgi

Specialistkompetens inom plastikkirurgi & kvalitetsarbete

Vi har många års erfarenhet av plastikkirurgi och alla de olika plastikoperationer området innefattar. Alla våra läkare och sjuksköterskor är legitimerade och innehar dessutom specialistkompetens.

Alla Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom plastikkirurgi och våra leg. sjuksköterskor har specialistkompetens inom operation, IVA och narkos o.s.v. Ansvarig läkare är medlem av Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Klinikens operationssalar och medicinska utrustning är av högsta kvalitet och står under ständig kontroll.

Plastikoperationer med omsorg, service och kvalitet

God service och omsorg före, under och efter din plastikoperation är en självklarhet hos oss på Art Clinic. För att ge Dig bästa möjliga upplevelse hos oss fokuserar vi på vårt kvalitetsarbete och erbjuder Dig kunnig och erfaren personal med ett gediget intresse för sitt yrkesval.

Art Clinic är ditt privata alternativ när du prioriterar säkerhet, kompetens, omsorg och service.

Vi finns här för dig! Varmt välkommen.

 

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Heidi, 33 år

Bröstoperation samt fettsugning

”Bästa bästa! Snygga resultat, en grymt duktig Anders Liss och fantastisk personal. Har erfarenhet från flera klinker men Art Clinic Uppsala är mitt val!”

Christina, 55 år

Ögonlocksplastik

”Min MÅ BRA DAG blev dagen jag träffade Peter och hans härliga team på Art Clinic. Jag skulle få hjälp med ett lyft och ordet LYFT sammanfattar även hela min upplevelse såhär efteråt. Jag rekommenderar dem varmt, för bra blev det!”

Nyheter

Art Clinic 10 år i Uppsala

2018-10-01

Ett helt decennium av trygghet, kvalitet och omsorg om våra patienter i Uppsala.

Art Clinic öppnar plastikkirurgisk verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter