Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Plastikkirurgi

Kosmetisk plastikkirurgi (plastikoperationer) blir allt vanligare och bättre & förfinade operationsmetoder gör dessa typer av ingrepp allt säkrare och mindre uppenbara för din omgivning. Art Clinics målsättning är att erbjuda dig plastikkirurgi på en hög konstnärlig nivå.

Vi sätter fokus på att prestera naturliga resultat och tillgodose dina individuella behov. Vi är en fullserviceklinik inom plastikkirurgi och tillhandahåller alla former av plastikoperationer;

  • Ansiktskirurgi (ansikte, ögon, näsa, läppar, haka, öron)
  • Bröstkirurgi (förstoring, förminskning, lyft)
  • Kroppskirurgi (fettsugning, bukplastik, arm-/halsplastik)
  • Intimkirurgi

Specialistkompetens inom plastikkirurgi & kvalitetsarbete

Vi har många års erfarenhet av plastikkirurgi och alla de olika plastikoperationer området innefattar. Alla våra läkare och sjuksköterskor är legitimerade och innehar dessutom specialistkompetens.

Alla Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom plastikkirurgi och våra leg. sjuksköterskor har specialistkompetens inom operation, IVA och narkos o.s.v. Ansvarig läkare är medlem av Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Klinikens operationssalar och medicinska utrustning är av högsta kvalitet och står under ständig kontroll.

Plastikoperationer med omsorg, service och kvalitet

God service och omsorg före, under och efter din plastikoperation är en självklarhet hos oss på Art Clinic. För att ge Dig bästa möjliga upplevelse hos oss fokuserar vi på vårt kvalitetsarbete och erbjuder Dig kunnig och erfaren personal med ett gediget intresse för sitt yrkesval.

Art Clinic är ditt privata alternativ när du prioriterar säkerhet, kompetens, omsorg och service.

Vi finns här för dig! Varmt välkommen.

 

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Maria

Plastikkirurgi

”Jag har opererats i Uppsala och kände mig så trygg, blev så väl omhändertagen, och att kunna ringa och rådfråga efter att jag kommit hem kändes så skönt. Dessutom ett fantastiskt resultat efter operation. Vilket härligt superteam allt från receptionist, telefonist, sjuksköterska och kirurg. Rekommenderar er varmt!”

Helene

plastikkirurgi

”Opererat mig vid flera tillfällen hos er nu, både i Göteborg & nu senast i Uppsala. Känt mig trygg och omhändertagen från första mötet och rakt igenom hela processen. Varm, proffsig, lyhörd och otroligt kunnig personal.”

Nyheter

Framtidens plastikkirurgi etableras på Sophiahemmet Sjukhus

2020-03-06

Med en bekräftad ackreditering meddelar Art Clinic att man i februari månad öppnade en klinik på Sophiahemmet Sjukhus och blir därmed en del av Sophiahemmets högkvalitativa vårdutbud.

P4 Jönköping på besök

2020-03-02

Reportern Felix Pettersson, P4 Jönköping fick följa med vår plastikkirurg Dr. Karl Bremer under en operationsdag. Intervjun avhandlar frågor som berör vanliga tankar och fördomar kring plastikkirurgin.

Event i Uppsala 7/11

2019-10-08

Varmt välkommen till en afton full av inspiration inom området ”Lyft fram ditt bästa jag”.
Chans att vinna fina priser bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800kr.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter