Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Sjukgymnastik på Art Clinic

Vi erbjuder sjukgymnastik/ fysioterapi på våra kliniker i Göteborg och Jönköping. Våra legitimerade sjukgymnaster/ fysioterapeuter erbjuder undersökning och behandling av både akuta och långvariga besvär i muskler och leder, neurologiska sjukdomar, stressrelaterade besvär, huvudvärk, yrsel och balansnedsättning.

Behandlingen individanpassas och kan bestå av sjukgymnastledd träning på gymmet, hemträning, basal kroppskännedom (BK), rådgivning, Motiverande samtal (MI), tejpning, TENS, akupunktur, stötvågsbehandling och olika typer av manuell behandling t.ex. ledmobilisering, muskeltöjning och massage. Du är välkommen till oss privat eller via din privata sjukvårdsförsäkring.

Göteborg

Alma Segerbank
Lisa Forsberg
Tidsbokning
010 – 499 86 00
Vardagar 08.00-17.00

Om du vill komma till oss via din privata sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag angående bokning. Vi samarbetar med Nordic Wellness Krokslätts fabriker.

Jönköping

Helén Langeland
Tidsbokning
036-126060
info@kiropraktikare.se

Om du vill komma till oss via din privata sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag angående bokning. I våra lokaler i Jönköping arbetar även kiropraktor Anna Thulin.

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Annie

Ryggoperation

”Toppenbemötande redan från att jag gick in genom dörren! Stort tack till Max Tenne för att du förstod att jag led av smärta trots att jag kan gå och lyfta mina ben och för de samtal innan på kliniken och i telefon. Tack för att ni är så lösningsorienterade och sätter mig som patient i fokus. Tack till team Pavel Neumann i Göteborg för all hjälp i samband med min ryggoperation. Att leva utan smärta var något som jag aldrig trodde var möjligt men mina ögon fylls av tårar som rinner av glädje och ej av sorg. Lyckan är obeskrivlig!”

Minerva, 28 år

Steloperation

”Flera års tid med mycket smärta/plåga i ländryggen. Ingen som ville operera mig. Flera års sjukskrivning då jag inte klarade av att jobba. Mest hemma bara. Sen väntade jag länge på operationstid på sjukhuset där de inte hade några tider, som tur var skickades min remiss till slut till Art Clinic Göteborg. Och det var jag tacksam över eftersom det var det jag önskade mig!

Tack vare Art Clinic och en härlig kirurg som sa att han kunde hjälpa och steloperera mig, kom glädje tårar! Den 9/3-15 blev jag stelopererad. Tack härliga, snälla, omtänksamma personalen på kliniken. Tack vare operationen så har jag kunnat börja arbeta och fått tillbaka mitt liv.

Nyheter

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter