Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Diagnostisk nervrotsblockad

Syftet med en nervblockad är att lokalisera den nervrot som man misstänker orsakar smärtan i t ex en arm eller ett ben. Genom en blockad bedövas smärtsignalerna från nervroten och resultatet är positivt om smärtan minskar helt eller delvis.

Förberedelser

Information om förberedelser får du hemskickad till dig i samband med att du anmäls för operation men du kan även hitta delar av denna informationen på hemsidan under PATIENTINFORMATION.

Tillvägagångssätt

När du kommer till Art Clinic får du byta om eftersom blockaden genomförs på vår operationsavdelning. Under genomlysning med röntgen sticker läkaren in en tunn nål mot den nerven som ska undersökas. När nålen ligger på plats injiceras lokalbedövningsmedel. Blockaden tar bara ett par minuter att genomföra och effekten utvärderas efter ca 20-30 minuter. Bedövningen kan kvarstå någon timma efteråt vilket för att känseln är nedsatt. När blockaden släpper kommer smärtan tillbaka och du kan uppleva ökade besvär.

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Annie

Ryggoperation

”Toppenbemötande redan från att jag gick in genom dörren! Stort tack till Max Tenne för att du förstod att jag led av smärta trots att jag kan gå och lyfta mina ben och för de samtal innan på kliniken och i telefon. Tack för att ni är så lösningsorienterade och sätter mig som patient i fokus. Tack till team Pavel Neumann i Göteborg för all hjälp i samband med min ryggoperation. Att leva utan smärta var något som jag aldrig trodde var möjligt men mina ögon fylls av tårar som rinner av glädje och ej av sorg. Lyckan är obeskrivlig!”

Minerva, 28 år

Steloperation

”Flera års tid med mycket smärta/plåga i ländryggen. Ingen som ville operera mig. Flera års sjukskrivning då jag inte klarade av att jobba. Mest hemma bara. Sen väntade jag länge på operationstid på sjukhuset där de inte hade några tider, som tur var skickades min remiss till slut till Art Clinic Göteborg. Och det var jag tacksam över eftersom det var det jag önskade mig!

Tack vare Art Clinic och en härlig kirurg som sa att han kunde hjälpa och steloperera mig, kom glädje tårar! Den 9/3-15 blev jag stelopererad. Tack härliga, snälla, omtänksamma personalen på kliniken. Tack vare operationen så har jag kunnat börja arbeta och fått tillbaka mitt liv.

Nyheter

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter