Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Ortopedi & Ryggkirurgi

Art Clinic erbjuder specialistvård inom ortopedi- och ryggkirurgi och alla våra läkare och sjuksköterskor har specialistkompetens och lång erfarenhet inom sina områden. Vi vill hjälpa dig att komma tillbaka till ett aktivt och glädjefyllt liv.

Ortopedi omfattar skador och sjukdomar i skelett, muskler, leder och perifera nerver. Hos oss kan du får hjälp med dina besvär bl a

  • Axel (axelprotes, bankartskada, sutur av rotatorkuffen m.m.)
  • Hand/handled (krokiga fingrar, karpaltunnelsyndrom, ganglion m.m.)
  • Armbåge (tennisarmbåge, m.m.)
  • Fot (hallux valgus, fotledsoperation m.m.)
  • Knä/underben (knäprotes, titthålsoperation av knä m.m.)
  • Höft (Höftartos, höftprotes m.m.)
  • Rygg/spinal (diskbråck, dekompression, steloperation av rygg m.m.)

Vill du läsa mer om våra Specialistläkare inom Ortopedi, Rygg- & Neurokirurgi hittar du deras meritförteckningar här.

Art Clinic – ditt naturliga val

Vår målsättning är att vara föregångare när det gäller säkerhet, kvalitet, omsorg, omtanke och personlig service. Vi har varit verksamma i över 15 år och vi erbjuder våra tjänster både till dig som privatperson, försäkringsbolag och offentlig sektor. Våra anställda har passion för sitt yrke och har ett stort engagemang för dig som patient. För oss på Art Clinic är det viktigt att se hela människan och vi tar oss tid att lyssna på dig som patient och göra vårat yttersta för att tillgodose dina individuella behov.

På våra kliniker i Göteborg och Jönköping har hela operationsavdelningarna en hepafiltrerad lufttillförsel, vilket innebär att operationsavdelningen har en mycket hög grad av sterilitet och ren luft vilket minimerar och förebygger risken för infektion. Vi har valt en totallösning som ligger i absoluta framkant när det gäller att säkerställa kvaliteten i allt som har med patientsäkerhet att göra. Övervakning och dokumentation sker i vårt kvalitetssystem CSSdoc. För oss är det viktigt att du som patient skall känna dig trygg!

Nya Vårdavtal – Vårdgaranti

Om du väntar på en bedömning och de landsting som du tillhör inte har kunnat uppfylla kravet, att erbjuda dig vård inom 90 dagar (vårdgarantin), har du rätt att kräva vård på en annan klinik. Du kan då önska att få komma till Art Clinic, till våra ortopeder och våra specialistkliniker i Göteborg eller Jönköping.

Genom vårt vårdavtal inom Ortopedi kan vi ta emot patienter från samtliga landsting i Sverige. Kontakta kliniken eller läs mer under:

Hur blir jag patient på Art Clinic?

Varmt välkommen att kontakta Art Clinic om du har fler frågor rörande ortopedikirurgi eller något annat som vi kan hjälpa dig med.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Annie

Ryggoperation

”Toppenbemötande redan från att jag gick in genom dörren! Stort tack till Max Tenne för att du förstod att jag led av smärta trots att jag kan gå och lyfta mina ben och för de samtal innan på kliniken och i telefon. Tack för att ni är så lösningsorienterade och sätter mig som patient i fokus. Tack till team Pavel Neumann i Göteborg för all hjälp i samband med min ryggoperation. Att leva utan smärta var något som jag aldrig trodde var möjligt men mina ögon fylls av tårar som rinner av glädje och ej av sorg. Lyckan är obeskrivlig!”

Minerva, 28 år

Steloperation

”Flera års tid med mycket smärta/plåga i ländryggen. Ingen som ville operera mig. Flera års sjukskrivning då jag inte klarade av att jobba. Mest hemma bara. Sen väntade jag länge på operationstid på sjukhuset där de inte hade några tider, som tur var skickades min remiss till slut till Art Clinic Göteborg. Och det var jag tacksam över eftersom det var det jag önskade mig!

Tack vare Art Clinic och en härlig kirurg som sa att han kunde hjälpa och steloperera mig, kom glädje tårar! Den 9/3-15 blev jag stelopererad. Tack härliga, snälla, omtänksamma personalen på kliniken. Tack vare operationen så har jag kunnat börja arbeta och fått tillbaka mitt liv.

Nyheter

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

2018-09-06

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm…

Art Clinic rekryterar Vice VD

2018-08-28

Art Clinic förstärker koncernen och anställer en Vice VD, en ny roll som vuxit fram i och med organisationens utveckling och tillväxt…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter