Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Om Art Clinic

 

Art Clinic bedriver högkvalitativ specialistsjukvård med målsättningen att erbjuda dig som patient individuellt anpassade behandlingsmetoder utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål.

Kliniken samarbetar med den offentliga sjukvården och ledande försäkringsbolag inom sjuk/hälsoförsäkringar, flertalet av klinkens patienter är dock privata patienter.

Vi ser till helheten

Art Clinic har tagit fram ett koncept där vi utgår från dig som patient och ser på helheten.

Det kan handla om allt från tilläggstjänster, kompletterande- & kombinationsbehandlingar till råd om egenvård före alternativt efter ditt ingrepp.

Vi tar oss tid och ger dig detaljerad och saklig information gällande den behandling eller behandlingar som du är intresserad av.

Vårt mål är att få ta hand om dig som patient hos oss på bästa möjliga sätt före, under och efter ett operativt ingrepp eller en behandling.

Vi ser en stolthet i att få arbeta med våra ledord och erbjuda Dig som patient hos oss trygghet, kvalitet och omsorg.

En ledande specialistklinik

Art Clinic är idag den ledande specialistkliniken i Västra Götaland och en av Sveriges största kliniker inom bl.a. plastikkirurgi. Sedan 2011 har vi också vuxit oss starka inom Ortopedi och Ryggkirurgi. Vi finns idag i Göteborg, Uppsala och Jönköping och konsulterar på flertalet orter runt om Sverige.

Gasellföretag

2011 & 2012 fick Art Clinic äran att bli utnämnt av Dagens Industri till ett av årets Gasellföretag.

Gasell_2012Gasell_vinnare-2011

 

Entrepreneur Of The Year

Art Clinic och vår grundare tillika VD Ronnie Petterson blev 2012 utvald till en av de 42 som medverkade i den prestigefyllda tävlingen Ernst & Young´s, ”Entrepreneur Of The Year”.

Även om vi inte vann titeln är vi väldigt stolta över att bli utvalda som ett av de 42 sista deltagande företagen.

Trygghet, kvalitet, omsorg och utveckling är nyckelord för oss på Art Clinic och vår gedigna och långa erfarenhet ger dig som patient bästa tänkbara förutsättningar.

Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Art Clinic.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter