Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • NYTT RYGGKIRURGIAVTAL MED VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

    • Start Nyheter NYTT RYGGKIRURGIAVTAL MED VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
2016-06-13

NYTT RYGGKIRURGIAVTAL MED VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Efter en grundlig process står det nu klart att Västra Götalandsregionen återigen väljer att teckna avtal med Art Clinic som en av två huvudleverantörer gällande ryggkirurgi.

Ronnie Pettersson, företagets grundare och VD är mycket stolt och glad över att VGR ännu en gång valt att teckna avtal med Art Clinic gällande tillgänglighetsinsatser för ortopedi/ ryggkirurgi.

”Att få fortsätta att vara underleverantörer till VGR är en bekräftelse på vår kompetens och vår höga kvalitetsnivå. VGR ställer krav på en hög standard och kvalitet i alla led. Vi ser fram emot att få fortsätta att utveckla det goda samarbete vi haft med dem sedan tidigare.”

”Art Clinic har sedan länge arbetar aktivt för en ökad medvetenhet och kravställning som omfattar kvalitet i upphandlingar inom vården. Vi brinner själva för vårt kvalitetsarbete och arbetar ständigt med förbättringar för att kunna erbjuda våra patienter säkerhet och en högkvalitativ vård. Under året som gått har vi dessutom blivit certifierade inom ISO 9001:2015” avslutar Ronnie Petersson.

Avtalsperioden är 2016-06-01 – 2018-12-31 med rätt till förlängning på ytterligare 18 månader, avtalet omfattar ca 1 900 patientbesök och ca 500 operationer årligen.

Läs mer om hur du skall gå till väga för att bli patient på Art Clinic här.

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter