Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Ny behandling mot dubbelhaka hos Art Clinic

2017-04-27

Ny behandling mot dubbelhaka hos Art Clinic

Att ha en s.k. dubbelhaka är vanligt bland både män och kvinnor i vuxen ålder. Orsakerna till dubbelhaka kan vara många, men de vanligaste faktorerna är att tillståndet utvecklas naturligt med ålder, vid viktförändringar eller att tillståndet är genetiskt. Du kan till exempel i övrigt vara normalviktig men besväras av dubbelhaka ändå. Då är det troligast genetiska faktorer som spelar in. Ibland hjälper det inte hur mycket än patienten tränar eller äter rätt, dubbelhakan försvinner inte i alla fall, och det kan få patienten att känna sig äldre och tyngre än vad han eller hon faktiskt är.

Belkyra är ett, för Sverige, nytt godkänt läkemedel mot just dubbelhaka. Det är ett injicerbart läkemedel som förstör fettcellerna, det s.k. submentala fettet under hakan för gott. De flesta som behandlas upplever en stor synlig förbättring av hakprofilen efter 2-4 behandlingstillfällen.

En injektionsbehandling med Belkyra passar dig som besväras av din dubbelhaka men som inte vill ta steget till kirurgi. Belkyra är en icke-invasiv behandling med långvarigt resultat och hög patientnöjdhet. När det önskade resultatet uppnåtts krävs vanligtvis ingen förnyad behandling.

För mer information om Belkyra hos Art Clinic, klicka här.

Välkommen att boka en konsultation!

 

Se alla nyheter

Fyll i ett sökord och tryck på Enter