Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Nu öppnar Art Clinic i Luleå!

2018-02-08

Nu öppnar Art Clinic i Luleå!

Det är med stor glädje vi kan informera om att Art Clinic ingår samarbete med Hermelinen i Luleå inom området plastikkirurgi.

Art Clinic är en av landets ledande specialistkliniker inom plastikkirurgi, ortopedi och ryggkirurgi med verksamheter i Göteborg, Jönköping och Uppsala. Koncernen finns även representerade med ett antal mottagningskontor på ett flertal andra städer bl.a. Malmö, Växjö, Borås, Skövde, Västerås, Stockholm och Borlänge.

På kliniken i Luleå kommer vi kunna erbjuda både konsultation och operation utförda av specialistutbildade plastikkirurger med lång och gedigen erfarenhet inom estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. På plats kommer operativa ingrepp såsom: Bröstkirurgi, Ögonlocksplastik, Ansiktskirurgi, Bukplastik mm. att utföras.

”Vi ser fram emot att få utveckla plastikkirurgin i Norrland tillsammans med Hermelinen som är en ansedd klinik i Luleå med mångårig erfarenhet av att bedriva specialistsjukvård. Vi skall tillsammans bedriva specialistvård med fokus på kvalitet, trygghet, omsorg och utveckling”
Ronnie Pettersson, VD och grundare av Art Clinic

”Vi på Hermelinen är mycket glada över samarbetsavtalet med Art Clinic. De har mångårig erfarenhet av estetisk kirurgi och är kända för att ha kompetenta kirurger. Vi kan känna oss trygga med att de delar våra värderingar om kontinuitet och kvalitet och det är särskilt viktigt i dessa dagar när vi läser i pressen om oreglerad verksamhet inom skönhetsindustrin. Vi är måna om att ha specialistutbildade läkare och sjuksköterskor som sköter den delen – allt för att patienten ska kunna känna sig trygg.”
Lisbeth Engelmark, VD Hermelinen

Fakta om Hermelinen:
Hermelinen har funnits i 28 år och basverksamheten med specialistläkare har genom åren kompletterats med operation, fysioterapi, gym, idrottsmedicin och företagshälsovård. Idag är Hermelinen en av Sveriges största hälso- och sjukvårdsgallerior med en unik profil.

För mer information om samarbetet mellan Art Clinic och Hermelinen, vänligen kontakta:

Tobias Molander, Platschef Art Clinic Uppsala: tobias.molander@artclinic.com, tel. 0721-42 81 68

Ronnie Pettersson, VD Art Clinic: ronnie.pettersson@artclinic.com

Lisbeth Engelmark, VD Hermelinen: lisbeth.engelmark@hermelinen.se

www.hermelinen.se

www.artclinic.se

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter