Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Motiva Implantat

Om Motiva?

Motiva lägger enorma resurser varje år på forskning för att skapa de mest säkra och naturliga implantaten som finns på marknaden. Genom ett banbrytande säkerhetschip (Qinside Safety Technology™) har man förändrat branschen för all framtid. Detta chip placeras i varje implantat från Motiva och innebär att plastikkirurger med en speciell maskin kan läsa den samlade information som finns såsom storlek, modelltyp, tilläggsdatum och garantier. För att patienten alltid ska veta vad man har i sin kropp, oavsett klinik eller liknande.

Motiva passar de flesta kroppstyper och målsättningar.

Implantaten innehåller 100% silikon vilket minimerar riskerna för rippning.

Minimal Scars

Minimering av ärr är en viktig aspekt när det kommer till bröstoperationer. Minimal scars är ett specialiserat kirurgiskt ingrepp som innebär att bröstimplantatet sätts in genom ett snitt som är ca 50% mindre än det genomsnittliga snittet. Detta medför att ärr efter insättning av bröstimplantat blir mycket svåra att upptäcka. De kirurgiska verktygen är utformade för att vara så säkra och framgångsrika som möjligt genom snitt som är så små som 2.5 centimeter.

Motiva Hybrid

Motiva Hybrid är en teknik som ger dig ett balanserat och förutsägbart resultat. Tillsammans med din kropps egna fettceller är detta ett tekniskt avancerat och kliniskt beprövat bröstimplantat.
Denna teknik är till för dig som vill uppnå ett naturligt och välfungerande resultat. Det kan också vara lösningen för de patienter som av olika anledningar med enbart implantat riskerar ett för stort mellanrum mellan brösten. Tack vare fettransplantation i kombination med implantat, kan både ett vackert dekolletage och en volymökning uppnås.

Motiva Ergonomix

Motiva Ergonomix är formade för att vara ergonomiska och ge rörligheten, utseendet och känslan av naturliga bröst. Detta implantat är till för den moderna kvinnan som lever ett aktivt liv och har ett långsiktigt tänk kring bröstimplantat.

Ett vanligt förekommande bröstimplantat är anatomiska implantat (även kallat droppformade), nackdelen med denna typ av implantat är att när personer med anatomiska implantat antingen ligger ned eller står upp så ändras inte formen. Detta medför att brösten kan se onaturliga ut beroende på position.

Med Motiva Ergonomix implantat får du en naturlig och följsam rörelse. Implantaten passar dig som vill att dina bröst ska se naturliga ut, oavsett om du är ute och springer eller ligger ned för att sova. Silikongelen som används i Ergonomix implantaten har väldigt låg viskositet vilket innebär att implantatet får en dynamik som gör bröstet mer följsamt.

Minimal Round

Motiva Round är till för dig som vill ha ett något fastare bröst med mer fyllnad upptill och inte nödvändigtvis eftersträvar ett bröst med helt naturligt utseende.

Klicka här för att läsa mer om Motiva.

Klicka här för att boka en konsultation.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter