Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Medicinteknik

Medicinteknisk utrustning och kvalitet

Art Clinics kliniker är utrustade med högmodern medicinsk utrustning. Operationssalarna följer EU-krav på funktion och säkerhet. Som patient blir du professionellt omhändertagen på ett individuellt och personligt sätt.

Art Clinic erbjuder vård och operativ behandling på hög internationell nivå. Våra operationssalar har sjukhusstandard och följer uppsatta EU-normer. Vi erbjuder medicinsk operativ behandling som är medicinskt välbeprövad.

 

Kvalitetskontroll

Sjukhuset genomför kontinuerligt en kvalitetskontroll över all vår medicintekniska utrustning, detta i enlighet med den offentliga sjukvården och gällande EU- krav. Alla reparationer, underhåll och service av klinikens utrustningar blir utförda av kvalificerad och certifierad medicinteknisk personal.

 

Medicinteknisk utveckling

Art Clinic är delaktig i den pågående medicintekniska utvecklingen. Vi uppdaterar kontinuerligt vår medicintekniska utrustning. Kliniken har ett internkontrollsystem för den medicintekniska utrustningen. Vår utrustning och våra system är registrerade och katalogiserade i enlighet med gällande regler och föreskrifter. All medicinteknisk utrustning som används vid operation/uppvakning är försörjda med UPS-system. Systemet garanterar strömtillförsel vid strömavbrott eller elfel.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter