Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Lediga Tjänster

Jobba hos oss

På Art Clinic söker vi alltid engagerad och kompentent personal. Fokus har sedan start varit att erbjuda våra patienter en vård och omsorg av högsta kvalitet samt överträffa patienternas förväntningar och skapa en ökad livskvalitet. Art Clinic skall behandla alla frågor från sina patienter med respekt och ödmjukhet samt tillvarata patientens integritet och vara lyhörd för patientens önskemål. Vi strävar alltid med att arbeta över gränser, hjälpa och stödja varandra samt värnar om mångfald och kultur. Våra värdeord är trygghet, kvalitet, omsorg och utveckling.

Om du är intresserad av att arbeta tillsammans med oss men inte hittar någon ledig tjänst nedan som stämmer överens med just din kompetens är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan.

Vill du skicka in en spontan jobbansökan maila till ansokan@artclinic.com Vid frågor kontakta Annelie Maschinsky HR ansvarig 010 499 86 41

Genom att skicka in din ansökan till Art Clinic samtycker du till att CV, Personligt brev och dess personuppgifter behandlas av Art Clinic för att hantera din ansökan. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss inom företaget, samt i enlighet med vår Integritetspolicy.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter