Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Kvalitet i vården

Det råder inget tvivel om att de kirurger och sjuksköterskor du möter på ett europeiskt sjukhus är både kompetenta och hängivna. Du kan vara säker på att instrumenten är sterila och hygieniska. Trots detta riskerar du att få en infektion under operationen eftersom inga hygienåtgärder i världen kan stoppa de bakterier som lever på människans hud. På vissa sjukhus är riskerna onödigt stora, helt enkelt därför att personalen inte har tillgång till rätt material för att förhindra bakteriespridning till operationssåret.

Art Clinic anser att varken patienter eller personal skall behöva att oroa sig för sådana risker. Vi är en av de ledande specialistklinikerna i Sverige och vårt kvalitetsarbete är mycket viktigt för oss.

Vi använder material från ledande producenter och använder medicinsk tekniska engångsprodukter såsom uppdukningsmaterial, operationsrockar, mössor och munskydd för operationssalen och sårbehandlingsprodukter.

Vi uppgraderar och förbättrar våra rutiner kontinuerligt för en tryggare, säkrare och mer varsam vård. Kvalitet i vården leder till ökad livskvalitet.

Tänk på detta när du väljer klinik, ställ krav på att sjuksköterskor, läkare och övrig personal har rätt utbildning, rätt utrustning och att man utför operationer i ändamålsenliga lokaler.

Vi som arbetar på Art Clinic tycker att detta är en självklarhet.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter