Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Jönköping

Art Clinic Jönköping

Batterigatan 11
553 05 Jönköping

Telefon: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 -17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ ART CLINIC I JÖNKÖPING ERBJUDER VI

  • Plastikkirurgi
  • Ortopedi och Ryggkirurgi
  • Idrottsmedicinskmottagning
  • Injektionsbehandlingar med fillers & btx

Kvällsmottagning

Vi på Art Clinic i Jönköping erbjuder kvällsmottagning varannan vecka. Kontakta kliniken för mer information, exakta datum och lediga tider.

Var ligger kliniken?

Art Clinic ligger på A6-området strax utanför Jönköping. I närheten ligger City Gross, Intersport och IKEAs hämtlager.

Med bil söderifrån

Följ E4:an till avfart 96. Kör rakt fram i rondellen in på Regementsgatan. Följ denna väg fram till nästa rondell vid City Gross. Ta höger i rondellen. Ta sedan vänster i nästa rondell in på Batterigatan. Kliniken ligger på vänster sida intill Wetterhälsans vårdcentral.

Med bil norrifrån

Följ E4:an till avfart 96. Ta 3:e avfarten i första rondellen. Kör över motorvägen och kör rakt fram i nästa rondell in på Regementsgatan. Följ denna väg fram till nästa rondell vid City Gross. Ta höger i rondellen. Ta sedan vänster i nästa rondell in på Batterigatan. Kliniken ligger på vänster sida intill Wetterhälsans vårdcentral.

Kundparkering finns utanför kliniken.

Via buss eller tåg

Från Jönköpings station tar du busslinje 26 mot A6-center/Ryhov. Stig av vid hållplats City Gross. Följ gång- och cykelvägen mot A6-center (City Gross har du på höger sida). I rondellen ser du ”Fotexperten”, när du gått över rondellen svänger du höger på gång- och cykelvägen. Till vänster om dig ser du Apoteket, Wetterhälsan, A6 Ögonklinik och Roupéz. Sväng vänster efter detta hus. Du är nu på Batterigatan där Art Clinic finns på vänster sida, intill Wetterhälsans vårdcentral.

Om kliniken i Jönköping

På Art Clinic i Jönköping erbjuder vi, förutom framstående plastikkirurgi och allmänkirurgi även specialistläkartjänster inom ortopedi- och ryggkirurgi.

Alla våra läkare och sjuksköterskor har specialistkompetens och bred kunskap inom sina respektive områden.

Vi har kunder ifrån den privata marknaden, försäkringsbolagen och den offentliga sektorn. Vår målsättning är att vara föregångare när det gäller säkerhet, kvalitet, omsorg, omtanke och personlig service. Våra anställda har passion för sitt yrke och ett stort engagemang för dig som patient.

För oss på Art Clinic är det viktigt att se människan i patienten, vi tar oss tid att lyssna på dig och dina individuella behov.

Vi är den första aktören i småland som erbjuder ett helhetskoncept inom ortopedi/ ryggkirurgi med rehabiliteringsmöjligheter, med stöd av bl.a. sjukgymnastik och coachning, samt operativbehandling i ändamålsenliga lokaler.

Inom all kirurgi men framförallt inom ortopedin är infektionsproblematiken ett viktigt område och vi på Art Clinic i Jönköping ( och Art Clinic Göteborg) kan erbjuda dig en lösning som minimerar risken.

På vår klinik i Jönköping kan vi stoltsera med ett framstående ventilationssystem tillverkat av vår leverantör Airsonett. Hela vår operationsavdelning har en hepafiltrerad lufttillförsel, vilket innebär att våra operationssalar, ren och smutsrum, sterillager, korridorer o.s.v. har en mycket hög grad av sterilitet och ren luft vilket minimerar och förebygger risken för infektion.

För oss på Art Clinic är säkerhetsställd rengöring och sterilisering av de instrument och produkter som används i verksamheten av största vikt. Därför övervakas hela flödet och dokumenteras genom vårt kvalitetssystem CSSdoc. Vi har valt en totallösning som ligger i absoluta framkanten när det gäller att säkerställa kvaliteten i allt som har med patientsäkerhet att göra.

Som patient på Art Clinic i Jönköping kommer dessa kvalitetssäkrande system att sänka din infektionsrisk oavsett ingrepp eller specialistområde. För oss är det viktigt att du som patient hos oss skall känna dig trygg!

Jönköpingskliniken erbjuder dig även stora ytor, en postop. avdelning med glaskonst signerad Dagmar Glemme och en vårdavdelning med en modern och varm inredning. Vårt mål är att du ska känna dig välkommen och avslappnad, i tillägg till den trygghet som vi ger dig genom vår högkvalitativa tekniska och medicinska utrusning.

Varmt välkommen att kontakta kliniken om du har fler frågor rörande ortopedi, plastikkirurgi, injektionsbehandlingar, vårt kvalitetsarbete eller något annat som vi kan hjälpa dig med.

Kiropraktik Åre & Art Clinic

Kiropraktik Åre och deras leg. Kiropraktor Anna Robertsdotter finns nu representerade på Art Clinic i Jönköping. Anna är bl.a. kiropraktor åt Dam skidlandslaget. Kiropraktik Åre har vårdavtal med Jönköpings Landsting fr.o.m. 1 januari -12.

För mer information om deras utbud eller för att boka en tid

Art Clinic & A6 Hälsocenter

Art Clinic i Jönköping medverkar i A6 Hälsocenter – ett samarbete mellan flera stora aktörer inom hälsa och vård. Tillsammans kan företagen erbjuda en bredare kompetens och ett bredare utbud som kan matcha Jönköpingsbornas behov inom hälsa, sjukvård, tandvård och friskvård. Med A6 Hälsocenter vill man närma sig kundens vardag och erbjuda vård och shopping på ett och samma ställe.

A6 Hälsocenter – We make care

Läs mer om vilka som medverkar i detta samarbete och hälsocentrets utbud
www.a6halsocenter.se

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter