Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Art Clinic Göteborg

Göteborgsvägen 95,
431 37 Mölndal

Telefon: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 - 17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ ART CLINIC I GÖTEBORG ERBJUDER VI

  • Plastikkirurgi
  • Ortopedi
  • Ryggkirurgi
  • Injektionsbehandlingar
  • Medicinsk hudvård
  • Sjukgymnastik

Vi vet att vissa har svårt att komma loss under kontorstid därför erbjuder vi frekvent kvällsmottagning för dig som vill boka en senare konsultationstid till plastikkirurg eller injektionsbehandlande sjuksköterska.

Om kliniken i Göteborg

Kliniken ligger på Krokslättsfabrikers område på Göteborgsvägen 95, Mölndal. Du kan även använda adressen Bergskroken 1, Mölndal då det är samma hus och vi har en entré på varje sida.

Huset där vår Göteborgsklinik ligger är relativt nybyggt och det händer mycket i området. Detta är också anledningen till att byggnaden inte finns med på alla kartor eller GPS anvisningar. Hittar ni bara till området Krokslättsfabriker så är det svårt att missa det stora glashuset vid Göteborgsvägen. Observera även att vi har ingång både från Göteborgsvägen 95 och via den stora entrén på insidan som har adressen Bergskroken 1.

Parkering finns i det stora gröna parkeringshuset strax innanför vårt hus. Parkeringshuset är dock stängt och låst mellan kl. 22 – 06 varje dag.

Kommunalt

Ta spårvagn 2 eller 4 mot Mölndal eller buss 186 mot Frölunda Torg till hållplats Krokslättsfabriker*.

*Hållplatsen Krokslättsfabriker tillhör en s.k. taxagräns (gränszoon), det innebär att du kan åka hit på Göteborgstaxa.

Kliniken ligger på längre fram på högersida om Göteborgsvägen om du fortsätter att gå längst med vägen åt Mölndal när du går av vagnen.

Du går förbi huset med skylten Krokslättsfabriker på taket och förbi nästa stora tegelhus med stora glasfönster också så har du den nybyggda kliniken i det stora glashuset längst med Göteborgsvägen. Vårt hus ligger mitt emot Hedlunds Måleri och Ergona.

Med bil

Från centrala Göteborg, åk mot Liseberg och Korsvägen håll sydost på Södravägen ta avfarten mot Mölndal/ Mölndalsvägen (mot Lisebergs södra entré och parkering). Följ sedan Mölndalsvägen rakt fram i ca 2 km. Mölndalsvägen går automatiskt över till Göteborgsvägen. Du finner Krokslättsfabriker och Art Clinic´s nya klinik på höger sida.

Kommer du norrifrån eller från centrala Göteborg längs E20 E6 söderut passerar du Art Clinic som ligger på högersida om vägen (stort glashus med två gula ljuslådor på taket) ta av vid Lackarebäcksmotet och håll höger och sedan höger igen in på Göteborgsvägen. Du kommer nu att se Art Clinic i det stora glashuset på vänstersida. Sväng in vänster vid rödljusen för att komma tillbaka in till Krokslättsfabriker och parkeringen innanför Art Clinic huset.

Kommer du söderifrån längs E20 ta av höger vid Lackarebäcksmotet. Följ skylt mot Toltorpsdalen/ Mölndals sjukhus på Gunnebogatan. Ta höger in på Ågatan, rakt fram i 1a rondellen och sedan vänster för att fortsätta på Ågatan. Ta sedan höger i den 2a rondellen in på Göteborgsvägen. Du kommer nu att se Art Clinic i det stora glashuset på vänstersida. Sväng in vänster vid rödljusen för att komma tillbaka in till Krokslättsfabriker och parkeringen innanför Art Clinic huset.

Parkering

Parkering finns i det stora gröna parkeringshuset strax innanför vårt hus. OBS! Parkeringshuset är stängt och låst mellan kl. 22 – 06. Den gamla utomhusparkeringen som låg framför vårt hus byggs nu om till fastigheter.

OBS! Det grävs och byggs väldigt mycket i Göteborgsområdet just nu och det påverkar trafiken. Vill du veta mer om vilka gator som är avstängda och var man leder om trafiken så kan du läsa mer på trafikgoteborg.se

Du kan också planera din resa på trafiken.nu

Övrigt

Kliniken är handikappvänlig med bl.a. rullstolsramper och hiss, vid önskemål om ytterligare hjälp eller assistans vänligen kontakta kliniken.

Art Clinic Göteborg – Nordens modernaste Specialistklinik

Art Clinic har funnits i Göteborg sedan 1999, i april 2014 flyttade verksamheten in i den nya specialistkliniken i Göteborg. Huset är ritat av arkitektbyrån Wingårdhs och har miljöklassificering Guld.

Den 3 300 kvadratmeter stora kliniken är toppmodern med en varm och välkomnande miljö. Alla besöksytor är designade för lugn och avkoppling och våra patientrum är ljusa med stora fönster och tillhörande uterum. Allt för att du som patient skall trivas hos oss och känna dig väl omhändertagen.

Klinikens stora operationsenhet består av totalt fem operationssalar som är utrustade med högteknologisk MTA-utrustning samt ett ventilationssystem som ger en extraordinär steril miljö vilket minskar risken för infektioner. Specialistkliniken har även en stor postoperativ avdelning samt en vårdavdelning för inneliggande patienter.

Med vår nya Göteborgsklinik kan vi erbjuda dig som patient ett bredare utbud av specialistområden i en varm atmosfär och en modern vårdmiljö.

Behöver du finansieringshjälp via SVEA Finans?

Klicka här för att påbörja en ansökan.

Varmt välkommen till oss på Art Clinic.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter