Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet

    • Start Certifierade enligt Estetiska Injektionsrådet

ART CLINIC CERTIFIERADE ENLIGT ESTETISKA INJEKTIONSRÅDET

Det viktigaste för oss på Art Clinic att du som patient skall känna dig trygg och säker när du bokar en behandling hos oss. Det är därför en självklarhet för oss att alla våra injektionsbehandlare inte bara är leg. sjuksköterskor eller leg. läkare utan även utbildade injektionsbehandlare.

En kvalitetsstämpel för dig som patient är även att den injektionsbehandlande sjuksköterskan är certifierad för estetisk injicering.

Certifierade behandlare

Art Clinic´s injektionssjuksköterskor är alla certifierade hos det Estetiska Injektionsrådet vilket innebär att var och en, oavsett hur många års erfarenhet man har i branschen, fått skriva en tentamen för att få sin certifiering.

Alla med rätt medicinsk utbildning (legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal som läkare, tandläkare och sjuksköterskor)  som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig. Alla som certifieras förväntas följa det etiska kontrakt som de förbinder sig till vid certifieringen och på så sätt skapas också en positiv branschstandard.

Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som patient en möjlighet att göra upplysta och trygga val.

För mer information besök http://www.estetiskainjektionsradet.se

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter