Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Art Clinic Borlänge

Stationsgatan 11
784 33 Borlänge

Telefon: 010 - 499 86 00
Telefontid: M – F, 08 -17

E-mail: info@artclinic.com

Karta och vägbeskrivning

PÅ DALA VÅRD OCH VACCIN I BORLÄNGE ERBJUDER VI

Konsultationer inom plastikkirurgi till någon av Art Clinic´s plastikkirurger. Samtliga Art Clinic´s plastikkirurger är Specialister inom Plastikkirurgi och har en lång erfarenhet och bred kunskap inom både rekonstruktiv och estetisk plastikkirurgi. Vi erbjuder konsultationer till plastikkirurg i Borlänge gällande bröstförstoring, bröstlyft, bröstförminskning, ansiktslyft, bukplastik, näsplastik, ögonlocksplastik m.m.

På din konsultation med vår plastikkirurg i Borlänge får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.

Konsultationen sker på mottagningen i Borlänge liksom möjlighet till återbesök. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

Mottagningsdagar med plastikkirurg i Borlänge

15/3, 29/3, 18/4, 6/5, 24/6

Vår samarbetspartner i Borlänge

I Borlänge samarbetar vi med Dala Vård och Vaccin. Tillsammans kan vi erbjuda god service och omsorg före, under och efter din plastikoperation. Konsultationen sker på vår mottagning på Dala Vård och Vaccin liksom efterkontroll. Själva operationerna sker på Art Clinic´s klinik i Uppsala.

För mer information om Dala Vård och Vaccin besök deras hemsida.

Boka din konsultationstid via Art Clinic i Uppsala på 010-499 86 00 alternativt via vår webbokning.

Varmt välkomna till Art Clinic i Borlänge för din konsultation inom plastikkirurgi.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter