Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Medicinsk hudvård

På Art Clinic erbjuder vi våra patienter medicinska hudvårdsprodukter från Neostrata, allt för att kunna erbjuda en helhet och en väl genomtänkt vård före, under samt efter en operativ behandling.

Medicinsk hudvård ligger i gränslandet mellan traditionell hudvård och plastikkirurgi.
I ett nära samarbete mellan klinikernas sjuksköterskor och plastikkirurger, kombinerar vi behandlingar som hyaluronsyrafillers, btx och hudvårdsprodukter från NeoStrata.

Vi erbjuder också NeoStrata produkter efter ett ingrepp eller som en fristående behandling allt utifrån dina förutsättningar. Genom att erbjuda dig som patient helheten kan vi på ett effektivt sätt behandla och förebygga fina linjer, rynkor och solskadad hud. Resultatet blir en frisk och slätare hud som fortfarande känns naturlig.

NeoStrata´s hudvårdsprodukter efter din kirurgi

Vi rekommenderar dig som patient hos oss hudvårdsprodukter från Neostrata både före samt efter ett operativt ingrepp. Detta för att få så bra resultat som möjligt av operationen men även bra produkter för att bevara resultatet.

Vårt utbud, med de medicinska hudvårdsprodukterna från NeoStrata, skiljer sig från traditionella hudvårdssalonger, då vi samråder med läkare och kan erbjuda produkter som är framtagna för plastikkirurgiska patienter. NeoStratas produkter får endast användas på kliniker/salonger där läkare är verksamma.

Vi erbjuder idag NeoStrata´s produkter som håller en hög standard inom den medicinska hudvården samt ger fina resultat. De innehåller Alfahydroxidsyror (AHA), Polyhydroxidacids( PHA) och bionic PHA-ämnen som man kliniskt kunnat bevisa att de motverkar synliga tecken på åldrande.

Vid behov samråder våra sjuksköterskor med klinikens läkare om vilka produkter som lämpar sig bäst för just dig och dina behov.

Varmt välkommen till oss på Art Clinic 

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Hans, 48 år

Svettbehandling armhålor

”Jag har sedan en längre period besvärats av svett i armhålan, till trots för att jag har provat ett antal olika deodoranter har jag inte blivit kvitt mitt problem. Efter en rekommendation från en vän provade jag på att få injicera armhålorna och jag måste säga att detta var helt fantastiskt. Jag är nu fri från svettiga armhålor och problem med missfärgning av skjortor etc. Kan varmt rekommendera denna behandling!”

Åsa, 39 år

Injektionsbehandlingar

”Innan jag valde att behandla mig upplevde jag att min panna var äldre än vad jag kände mig och att min hy kändes lite matt och tråkig. Nu efter mina behandlingar på Art Clinic så känner jag mig väldigt nöjd. Min pannas veck är inte längre så djupa och min hy har fått en helt ny lyster och glöd!”

Nyheter

Event i Uppsala 7/11

2019-10-08

Varmt välkommen till en afton full av inspiration inom området ”Lyft fram ditt bästa jag”.
Chans att vinna fina priser bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800kr.

Hjälp oss att bli bättre

2019-11-14

Hjälp oss att bli bättre genom att besvara några frågor och få chansen att vinna* en injektionsbehandling värd 11 400 kr!
Första 50 genomförda enkäterna får dessutom bio för två.

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter