Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Hudföryngring injektion

Hudföryngrande effekter kan uppnås genom att tillföra fukt i huden med hjälp av fillersbehandlingar. När vi blir äldre avtar kollagenproduktionen i huden och vår nybildning av hyaluronsyra går långsammare. En minskad mängd av hyaluronsyra innebär en minskad mängd fukt och vätska i huden. Det i sin tur leder till en torrare och rynkigare hud.

Hyaluronsyra är ett ämne som naturligt redan finns i din kropp och som med sin förmåga att binda vätska förbättrar hudens vätskebalans. Vätskebalansen i huden är en av de största nyckelfaktorerna till att din hud håller sig mjuk, elastisk och slät.

Hudföryngring med Skinbooster

Genom att behandla huden med Skinbooster kan du tillföra hyaluronsyra och boosta din hud med fukt från insidan. Genom att tillföra dessa ämnen igen kan vi återställa hudens balans. Din hud blir slätare, mjukare och fräschare. En skinbooster behandling ger din hud en hudföryngrande effekt och en ny lyster.

Hudföryngring med Skinbooster för en starkare och tåligare hud

Kliniska studier visar att hudstrukturen och elasticiteten förbättrats efter några behandlingar med hudföryngrande fillers likt Skinbooster och huden blir tjockare, fastare och tåligare.

En hudföryngrande behandling likt Skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän och utsatta partier med exempelvis akneärr. Skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.

Konsultation – Hudföryngring – Skinbooster

När du söker till Art Clinic för en hudföryngring med Skinbooster är det första steget att boka in dig på en konsultation till en av våra leg. sjuksköterskor och certifierade injektionsbehandlare.

Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar.

Kom förberedd till din konsultation. Var uppriktig mot dig själv om vad du vill uppnå med din hudföryngrande behandling. Tänk igenom vad du har för frågor. Du kommer att få svar på om man på ett säkert sätt kan använda injektionsbehandlingar med fillers för att uppnå den effekt du önskar.  Ni kommer att prata om dina individuella förutsättningar och om en hudföryngring med Skinbooster är den behandling som passar bäst i just ditt fall.

Behandling – Hudföryngring – Skinbooster

Innan behandlingen kommer din behandlare att prata med dig om smärtlindring. Eftersom alla människor har olika preferenser och känslighet finns det olika alternativ att välja på. Eftersom Skinbooster innehåller en inbyggd bedövning är behandlingen inte speciellt smärtsam. Beroende på vilket område du ska behandla finns det också ytterligare tilläggs alternativ som t.ex. bedövningskräm, nervblockad (liknande den hos tandläkaren) eller nedkylning med is.

En behandling med Skinbooster för att uppnå en hudföryngring tar ca. 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i din hud. När det gäller Skinbooster gör man flera små stick på behandlingsområdet.

Efter behandling hudföryngring med Skinbooster

Efter din hudföryngring med Skinbooster kommer du att få råd för tiden närmast efter behandlingen. Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen, såsom rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärken eller ömhet vid behandlingsområdet. Vanligen försvinner detta efter några dagar, upp till 1–2 veckor.

Inom kort efter den första behandlingen kan det ibland behövas en kompletterande behandling för att få ett optimalt resultat.

Din nästa behandling med Skinbooster för hudföryngring

Eftersom preparatet naturligt bryts ner i kroppen kommer du så småningom att behöva upprepa behandlingen för att bibehålla resultatet av din hudföryngring. Vid hudföryngring med Skinbooster lägger man normalt sett upp ett behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med 2–4 veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

Har du frågor om hudföryngring med Skinbooster eller vad du kan uppnå med andra typer av behandlingar hos oss på Art Clinic, boka in dig på en kostnadsfri konsultation till en av våra leg. sjuksköterskor och injektionsbehandlare så hjälper de dig!

Varmt välkommen till oss på Art Clinic.

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Hans, 48 år

Svettbehandling armhålor

”Jag har sedan en längre period besvärats av svett i armhålan, till trots för att jag har provat ett antal olika deodoranter har jag inte blivit kvitt mitt problem. Efter en rekommendation från en vän provade jag på att få injicera armhålorna och jag måste säga att detta var helt fantastiskt. Jag är nu fri från svettiga armhålor och problem med missfärgning av skjortor etc. Kan varmt rekommendera denna behandling!”

Åsa, 39 år

Injektionsbehandlingar

”Innan jag valde att behandla mig upplevde jag att min panna var äldre än vad jag kände mig och att min hy kändes lite matt och tråkig. Nu efter mina behandlingar på Art Clinic så känner jag mig väldigt nöjd. Min pannas veck är inte längre så djupa och min hy har fått en helt ny lyster och glöd!”

Nyheter

Event i Uppsala 7/11

2019-10-08

Varmt välkommen till en afton full av inspiration inom området ”Lyft fram ditt bästa jag”.
Chans att vinna fina priser bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800kr.

Hjälp oss att bli bättre

2019-11-14

Hjälp oss att bli bättre genom att besvara några frågor och få chansen att vinna* en injektionsbehandling värd 11 400 kr!
Första 50 genomförda enkäterna får dessutom bio för två.

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter