Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Belkyra – Injektionsbehandling mot dubbelhaka

Belkyra är en individuellt anpassad injicerbar behandling som förstör oönskade fettceller under hakan s.k. dubbelhaka. Att man har en dubbelhaka kan ha olika orsaker; åldrande, genetik eller viktuppgång. För många har dubbelhakan en psykologisk inverkan och är svår att bli av med även vid en naturlig viktnedgång. Man kan idag använda sig av olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka, både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingsalternativ finns.

Konsultation inför din behandling med Belkyra

När du söker till Art Clinic för en Belkyra-behandling är det första steget att boka in dig på en konsultation till en av våra plastikkirurger eller certifierade injektionsbehandlare.

Du kommer att få frågor om din eventuella sjukdomshistoria och om du genomgått andra liknande behandlingar.

Om du har en väldigt uttalad dubbelhaka eller mycket slapp överskottshud är sannolikt Belkyra inte den rätta behandlingen för dig. Din plastikkirurg kan då eventuellt erbjuda andra alternativ.

När du träffar din läkare eller behandlare på Art Clinic så går ni tillsammans igenom dina förutsättningar, vilket resultat du eftersträvar och vilka effekter vi kan uppnå. Kom förbered och tänk igenom vilka frågor du har om behandlingen generellt.

Fotografering sker innan behandling och du får skriftlig information som du skall läsa och skriva under.

Behandling med Belkyra

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.

Din behandlare injicerar små mängder av läkemedlet på flera olika ställen i det område som ska behandlas. Hur mycket du kommer att få och hur många behandlingar du behöver baseras på mängden fett under hakan. För att komma till vår aktuella prislista för injektionsbehandlingar, klicka här.

  • Ett behandlingstillfälle tar ca 15 – 20 minuter.
  • Dubbelhakans storlek kan förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle.
  • I de flesta fall räcker 2 behandlingar, men ibland krävs 3-6 behandlingar.
  • Du kommer att få flera injektioner vid varje behandlingstillfälle. Antalet injektioner och behandlingstillfällen beror på dina individuella behov.

Efter din behandling med Belkyra

Efter din Belkyra-behandling kommer du att få råd av din behandlare för tiden närmast efteråt. Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen och precis som vid andra injicerbara behandlingar kan man uppleva vissa biverkningar av Belkyra. Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan. De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva. Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

Behandlingen kan upprepas flera gånger men ska inte överskrida 6 behandlingstillfällen, 2-4 behandlingstillfällen är vanligtvis tillräckligt. Tidsintervallet mellan varje behandlingstillfälle ska vara minst 6 veckor.

Före-efter-belkyra-dubbelhaka

Före-efter-belkyra-dubbelhaka2

*Resultatet av ovan efter-bilder är efter 3 genomförda behandlingar med Belkyra.

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Hans, 48 år

Svettbehandling armhålor

”Jag har sedan en längre period besvärats av svett i armhålan, till trots för att jag har provat ett antal olika deodoranter har jag inte blivit kvitt mitt problem. Efter en rekommendation från en vän provade jag på att få injicera armhålorna och jag måste säga att detta var helt fantastiskt. Jag är nu fri från svettiga armhålor och problem med missfärgning av skjortor etc. Kan varmt rekommendera denna behandling!”

Åsa, 39 år

Injektionsbehandlingar

”Innan jag valde att behandla mig upplevde jag att min panna var äldre än vad jag kände mig och att min hy kändes lite matt och tråkig. Nu efter mina behandlingar på Art Clinic så känner jag mig väldigt nöjd. Min pannas veck är inte längre så djupa och min hy har fått en helt ny lyster och glöd!”

Nyheter

Event i Uppsala 7/11

2019-10-08

Varmt välkommen till en afton full av inspiration inom området ”Lyft fram ditt bästa jag”.
Chans att vinna fina priser bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800kr.

Hjälp oss att bli bättre

2019-11-14

Hjälp oss att bli bättre genom att besvara några frågor och få chansen att vinna* en injektionsbehandling värd 11 400 kr!
Första 50 genomförda enkäterna får dessutom bio för två.

Art Clinic växer och får ny styrelseordförande

2019-04-09

Carola Lemne har varit VD för några av Sveriges främsta sjukhus och vårdorganisationer.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter