Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • ART CLINIC´S ENGAGEMANG MOT BRÖSTCANCER

2016-10-04

ART CLINIC´S ENGAGEMANG MOT BRÖSTCANCER

Art Clinic har i år valt att stödja två olika projekt och insamlingar i kampen mot bröstcancer. Det ena är Rosa Bandet och det andra är Pink Glove Love.

ROSA BANDET 2016

Art Clinic stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genom deras företagspaket och genom att köpa in årets Rosa Band till alla våra anställda. Vi är övertygade om att vi tillsammans med alla andra engagerade företag, föreningar och starka eldsjälar där ute i Sverige kan göra skillnad i kampen mot bröstcancer. Läs mer om Rosa Bandet här. https://www.artclinic.se/rosa-bandet/

PINK GLOVE LOVE

Nytt för i år är att vi även valt att stödja bröstcancerforskningen genom att köpa in Medlines rosa variant på handskar till alla kliniker. Dessa rosa handskar kommer vi att bära på samtliga Art Clinic`s kliniker på mottagning, UVA/ vårdavdelning samt delar av vår operationsavdelning under oktober månad. Medlines rosa handskar kommer att användas över hela världen inom både privat och offentlig vård för att uppmärksamma vårt gemensamma engagemang men framförallt för att stödja forskningen.

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter