Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Art Clinic tecknar avtal med Västra Götalandsregionen (VGR) inom Allmän ortopedi

    • Start Nyheter Art Clinic tecknar avtal med Västra Götalandsregionen (VGR) inom Allmän ortopedi
2018-04-19

Art Clinic tecknar avtal med Västra Götalandsregionen (VGR) inom Allmän ortopedi

Efter en lång upphandlingsprocess är det nu klart att Västra Götalandsregionen (VGR) väljer att teckna avtal med Art Clinic AB som underleverantör gällande allmän ortopedi i regionen.

”Vi är mycket glada och stolta över att få vara en underleverantör till Västra Götalands Regionen gällande allmän ortopedi, det är verkligen roligt att se att vårt arbete med ständiga förbättringar och fokus på kvalitetsfrågor och patientsäkerhet har gett resultat”
Ronnie Pettersson VD och grundare, Art Clinic.

Avtalet är ett så kallat Riksavtal vilket innebär att vi även kan ta emot patienter från andra landsting där man stått i vårdkö i mer än 90 dagar* gällande allmänortopedin. Avtalet innefattar ca 1 950 bedömningsbesök/per år och ev. efterföljande operation/behandling.
Avtalsperioden är 2018-04-01 till 2020-03-31 med rätt till förlängning på ytterligare 2 år.

Art Clinic grundades 1999 i Göteborg och har idag kliniker i Göteborg, Jönköping, Uppsala och Luleå samt konsultationsverksamhet på ytterligare ett flertal orter runt om i Sverige. Koncernen hade en omsättning på ca 240 MSEK under 2017. Art Clinic-koncernen erbjuder bl.a. ortopedi, ryggkirurgi, plastikkirurgi. Koncernen är ISO-certifierad enligt 9001:2015.

*För dig som patient innebär detta att du behöver remiss till Art Clinic som du kan få från ditt sjukhus. Läs mer om hur du kan bli patient på Art Clinic, här.

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter