Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

    • Start Nyheter Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm
2018-09-06

Art Clinic öppnar verksamhet på Sophiahemmet i Stockholm

Under hösten 2019 öppnar Art Clinic verksamhet inom plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm och etablerar sig därmed även i huvudstaden.

– Att få inleda ett samarbete med Sophiahemmet är en fantastisk möjlighet, säger Art Clinic´s VD Ronnie Pettersson.

Art Clinic startade 1999 och har idag kliniker i Göteborg, Uppsala och Jönköping och även konsultationsverksamhet på ett flertal orter runt om i Sverige. Det har under en längre tid funnits planer på en Stockholmsetablering och Sophiahemmet har alltid varit Art Clinic`s första val av samarbetspartner i regionen.

– Sophiahemmet är ett välrenommerat sjukhus med många etablerade aktörer som erbjuder en vård och omvårdnad av absolut högsta kvalitet med fokus på patientupplevelsen och patientsäkerheten, säger Ronnie Pettersson.

Art Clinic har sedan tidigare mottagningsverksamhet i Stockholm där man tagit emot patienter för konsultationer inom plastikkirurgi. Under hösten 2019 etablerar sig Art Clinic på Sophiahemmet och blir då en del av hela sjukhusets vårdgalleria där ett fyrtiotal specialistcenter ingår.

– Art Clinic´s vision och värdeord går helt i linje med Sophiahemmets, och vi ser mycket fram emot att få erbjuda vår högkvalitativa vård där, avslutar Ronnie Pettersson.

För mer information, kontakta:
Ronnie Pettersson, VD Art Clinic: 0709 – 58 05 18
Pia Hultkrantz, kommunikationsansvarig Sophiahemmet: 0708 – 304 308

Art Clinic
Art Clinic erbjuder specialistvård inom plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, fysioterapi samt injektionsbehandlingar. Koncernen har idag cirka 145 anställda och omsätter ca 240 msek under 2017. Kliniken är en av de få plastikkirurgiska klinikerna i Sverige som har en ISO 9001 certifiering.
www.artclinic.se

Sophiahemmet Sjukhus
Sophiahemmet Sjukhus bedriver specialistvård genom ett fyrtiotal samverkande vårdgivare. På sjukhuset finns primärvård, specialistläkarmottagningar, medicinsk service samt operations- och vårdavdelningar. Inom Sophiahemmet arbetar cirka 250 specialistläkare här tas årligen uppåt 500 000 patienter emot. Sophiahemmet Sjukhus ägs av Sophiahemmet, ideell förening som även driver Sophiahemmet Högskola.
www.sophiahemmet.se

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter