Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • Art Clinic 10 år i Uppsala

2018-10-01

Art Clinic 10 år i Uppsala

I år, i oktober 2018, har kliniken i Uppsala funnits i 10 år, 10 års erfarenhet av plastikkirurgi och injektionsbehandlingar i regionen. Ett helt decennium av trygghet, kvalitet och omsorg om våra patienter i Uppsala.

Vi är stolta över vårt kvalitetsarbete, vår höga standard och vårt fantastiska team. Med våra Specialister inom Plastikkirurgi, Specialistutbildade Sjuksköterskor och Certifierade Injektionsbehandlare kan vi erbjuda våra patienter en trygghet som tyvärr inte är en självklarhet hos alla aktörer i vår bransch. Förutom vår erfarenhet och kompetens har vi också viljan att verkligen vilja ta hand om våra patienter, ge bästa möjliga service och göra det vi kan för att skapa en ökad livskvalitet. Hos oss på Art Clinic ska du som patient känna dig väl omhändertagen från första kontakten till den sista.

Vi är otroligt tacksamma för de här 10 åren tillsammans med våra patienter och ser fram emot att få fortsätta att leverera fina resultat, omtanke och välmående i Uppsala och på alla Art Clinic´s kliniker, i många många år framöver.

Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter