Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

2019-10-08

Event i Uppsala 7/11

Under kvällen kommer du bland annat kunna få en mini-konsultation på plats utan kostnad och riktigt bra erbjudanden för dig som vill boka in ett besök under hösten. Vi visar även hur en behandling med Dermapen går till och vilka resultat man kan få av en sådan behandling.

Lyft fram ditt bästa jag

Vill du ha en strålande frisk hud och vill veta vilka produkter eller behandlingar som ger just dig bäst resultat?
Är du nyfiken på injektionsbehandlingar men känner dig osäker och har frågor?
Kom och träffa våra injektionssjuksköterskor och experter från Restylane, Dermapen samt Neostrata som berättar vilka möjligheter som finns för just dig.

Dessutom chansen att vinna fina priser, bland annat en injektionsbehandling till ett värde av 10 800 kronor. Vi bjuder på dryck och lättare tilltugg samt lyxiga produkter att prova hemma.

Vi är stolta över vårt kvalitetsarbete, vår höga standard och vårt fantastiska team. Med våra Specialister inom Plastikkirurgi, Specialistutbildade Sjuksköterskor och Certifierade Injektionsbehandlare kan vi erbjuda våra patienter en trygghet som tyvärr inte är en självklarhet hos alla aktörer i vår bransch. Förutom vår erfarenhet och kompetens har vi också viljan att verkligen vilja ta hand om våra patienter, ge bästa möjliga service och göra det vi kan för att skapa en ökad livskvalitet. Hos oss på Art Clinic ska du som patient känna dig väl omhändertagen från första kontakten till den sista.

Vi är otroligt tacksamma för de här 10 åren tillsammans med våra patienter och ser fram emot att få fortsätta att leverera fina resultat, omtanke och välmående i Uppsala och på alla Art Clinic´s kliniker, i många många år framöver.

 

powered by Typeform
Se alla nyheter
Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter