Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

Allmänkirurgi

På Art Clinic erbjuder vi både allmänkirurgi och kärlkirurgi. Klinikerna har Specialistläkare inom kärlkirurgi och allmänkirurgi.

Vår gedigna och långa erfarenhet ger dig som patient bästa tänkbara förutsättningar. Vi bedriver högkvalitativ specialistsjukvård med målsättningen att erbjuda dig individuellt anpassade behandlingsmetoder utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Kliniken samarbetar bl a med den offentliga sjukvården och ledande försäkringsbolag inom sjuk/hälsoförsäkringar. Vi tar hand om dig före, under och efter din behandling.

Trygghet, omsorg, kvalitet och utveckling är nyckelord för oss på Art Clinic.

Välkommen att kontakta kliniken om du har fler frågor rörande kärlkirurgi, allmänkirurgi eller proktologi.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kundomdömen

Som patient på Art Clinic blir du professionellt omhändertagen på ett personligt sätt. Här kan du läsa mer om vad våra tidigare patienter har att säga om oss!

Christer Walter, 68 år

Blodblåsa samt förminskad bröstvårta

”Jag var på Art Clinic i Uppsala och kortade av vänster bröstvårta och tog bort en blodblåsa vid bröstvårtan. Bröstvårtan var för lång och jag kom åt den hela tiden även vid enklare trädgårdsarbete. Jag blev tipsad om Art Clinic från en kirurg som jag kom i kontakt med via min husläkare.”

Peder Svensson, 43 år

Ryggoperation

”Ligger just nu på Art Clinic Göteborg. Opererad för diskbråck och spinalstenos. Har aldrig någonsin känt mig så trygg…Välkommen… och omhändertagen någonsin …Bästa sjukvårdsupplevelsen … Hoppas steloperation blir som förväntat nu oxå ..Men känns så … Redan nu är värken i benen borta. Tack alla som jobbar .. o speciellt till Max Tenne som opererade mig o hans fantastiska narkospersonal. .. tack”

Nyheter

Art Clinic stödjer Rosa Bandet 2017

2017-10-04

Vi är glada och stolta över att även i år stödja Cancerfondens kampanj Rosa Bandet mot bröstcancer under oktober månad.

Art Clinic etablerar verksamhet i Växjö!

2017-01-25

Art Clinic är idag en av landets ledande specialistkliniker, koncernen växer och tar marknadsandelar inom våra specialistområden (plastik, ortopedi, ryggkirurgi).

ART CLINIC´S ENGAGEMANG MOT BRÖSTCANCER

2016-10-04

Rosa Bandet och Pink Glove Love på Art Clinic under oktober…

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter