Art Clinic Halmstad


Art Clinic Halmstad
Slottsmöllan
302 31 Halmstad

Vägbeskrivning klicka här >>

VINTER 2014/ 2015


Vi finns på plats på kliniken i Halmstad
varje torsdag.

P.g.a. föräldraledigheter är våra öppettider något begränsade men du är alltid välkommen att höra av dig till Art Clinic i Göteborg om du behöver nå oss en annan dag.

Du kan som vanligt boka in dig för konsultation till leg. sjuksköterska, injektionsbehandlingar och laserbehandlingar hos leg. sjuksköterska samt konsultation till läkare, Specialist i plastikkirurgi. Läs mer om vad vi erbjuder nedan.

Ring Art Clinic i Göteborg för mer information och lediga tider.
Telefon: 031- 13 11 20 Telefontid: M–F 08-17

e-mail: info@artclinic.com

Önskar du produkter från NeoStrata så hör av dig till Göteborgskliniken på 031-13 11 20 så hjälper vi dig med din beställning och skickar hem produkterna till dig.

I Halmstad erbjuder vi Dig:

 • Kostnadsfri konsultation hos
  leg. sjuksköterska
 • Konsultation till plastikkirurg 30 min 700kr. På konsultationen får du en förutsättningslös information om dina förutsättningar och vi hjälper dig att på ett personligt plan ta fram (skräddarsy) den behandling som lämpar sig för just Dig.
 • Injektionsbehandlingar – Restylane, Juvederm samt Botox, för Dig som vill lägga till volym i ansiktet, förbättra rynkor, få mer fylliga läppar eller bli av med ” bekymmersrynkan” Läs mer under rubriken Injektionsbehandlingar här på hemsidan.
 • Laser- Vi behandlar ytliga kärlspindlar och oönskad hårväxt med Candela Yag laser.
 • Plastikkirurgi- Vi utför för tillfället samtliga operationer från Halmstad på vår fina klinik i Göteborg. Men du kan som vanligt boka in din konsultation, återbesök och suturtagning samt slutkontroll på Art Clinic i Halmstad.
 • Hudvårdsprodukter - Vi erbjuder NeoStrata´s hudvårdsprodukter som håller en hög standard inom den medicinska hudvården samt ger fina resultat. De innehåller Alfahydroxidsyror (AHA), Polyhydroxidacids( PHA) och bionic PHA-ämnen som man kliniskt kunnat bevisa att de motverkar synliga tecken på åldrande och pigment-fläckar. Kom in till kliniken så hjälper vi dig att hitta de produkter som passar just dig och din hud.

 • Genom vårt vårdavtal inom Ortopedi med Hallands Landsting kan vi ta emot patienter från samtliga Landsting i Sverige. Konsultationer till Ortoped kan genomföras på Art Clinic i Göteborg och Jönköping medans ev. operation utförs på vår specialistklinik i Jönköping.

  Läs mer om våra vårdavtal och vårdgarantin här: www.artclinic.se/landsting-avtal-vaard

  Information om verksamheten i Halmstad

  Art Clinic har tillsammans med Slottsmöllan skapat en unik mötesplats för våra patienter, vi har tillvaratagit områdets charm och struktur, den kreativa miljön, kulturarv och skapat en oas för våra patienter där de kan finna lugn och harmoni.

  Art Clinic etablerades 1999 i Göteborg och kliniken i Halmstad etablerades i maj 2007. Idag är kliniken en av Hallands ledande kliniker inom plastikkirurgi och specialistvård.

  Välkommen till oss på Art Clinic i Halmstad

Nyheter