Art Clinic Halmstad

Art Clinic Halmstad
Slottsmöllan
302 31 Halmstad

Telefon: 010-499 86 00
Telefontid: M–F 08-17
e-mail: info@artclinic.com

Hitta hit:

För en karta och grundligare vägbeskrivning oavsett om du kommer med bil eller lokaltrafik klicka dig vidare på länken nedan.

Vägbeskrivning klicka här >>

I Halmstad erbjuder vi Dig:

 • Kostnadsfri konsultation hos leg. sjuksköterska.
  Du får träffa en leg. sjuksköterska med lång erfarenhet gällande estetisk & rekonstruktiv plastikkirurgi samt injektionsbehandlingar. Du får mer information om det ingrepp eller den behandling som intresserar dig samt information om kliniken.
 • Konsultation till plastikkirurg 30 min 500kr.
  Du får träffa en leg. läkare som är Specialist i Plastikkirurgi. På konsultationen får du information om det specifika område eller ingrepp du är intresserad av. Vi pratar om dina önskemål, dina personliga förutsättningar och tar fram en individuellt anpassad plan för den behandling som lämpar sig för just dig.
 • Injektionsbehandlingar – Restylane, Juvederm, Emervel samt botulinumtoxin (btx) för dig som vill lägga till volym i ansiktet, förbättra rynkor, få fylligare läppar, bli av med ” bekymmersrynkan” eller behandla generande armsvett/ handsvett läs mer under rubriken Injektionsbehandlingar här på hemsidan.
 • Plastikkirurgi- Vi utför för tillfället samtliga operationer från Halmstad på vår fina klinik i Göteborg. Men du kan som vanligt boka in din konsultation, återbesök och suturtagning samt slutkontroll på Art Clinic i Halmstad.
 • Hudvårdsprodukter -
  Vi erbjuder NeoStrata´s hudvårdsprodukter som håller en hög standard inom den medicinska hudvården samt ger fina resultat.

  De innehåller Alfahydroxidsyror (AHA), Polyhydroxidacids( PHA) och bionic PHA-ämnen som man kliniskt kunnat bevisa att de motverkar synliga tecken på åldrande och pigmentfläckar.

  Kom in till kliniken så hjälper vi dig att hitta de produkter som passar just dig och din hud.

Vårdavtal – vårdgaranti

Vi har vårdavtal (ett riksavtal) med Region Halland gällande Plastikkirurgi (bukplastiker, bröstreduktioner, bröstrekonstruktioner etc.), detta riksavtal gör det möjligt för patienter som står i vårdkö (vårdgaranti) att kontakta sitt landsting och be om att få en betalningsförbindelse till Art Clinic för att få tid för konsultation och ev. efterföljande åtgärd.

Genom vårt vårdavtal inom Ortopedi med Region Halland kan vi ta emot patienter från samtliga landsting i Sverige. Konsultationer till Ortoped kan genomföras på Art Clinic i Göteborg och Jönköping medans ev. operation utförs på vår specialistklinik i Jönköping.

Läs mer om våra vårdavtal och vårdgarantin här: www.artclinic.se/landsting-avtal-vaard

Information om verksamheten i Halmstad

Art Clinic har tillsammans med Slottsmöllan skapat en unik mötesplats för våra patienter, vi har tillvaratagit områdets charm och struktur, den kreativa miljön, kulturarv och skapat en oas för våra patienter där de kan finna lugn och harmoni.

Art Clinic etablerades 1999 i Göteborg och kliniken i Halmstad etablerades i maj 2007. Idag är kliniken en av Hallands ledande kliniker inom plastikkirurgi och specialistvård.

Välkommen till oss på Art Clinic i Halmstad

Nyheter