Du använder en gammal webbläsare! Uppgradera till en annan webbläsare för att kunna uppleva denna sidan.

  • 3D-simulering

3D-simulering vid bröstförstoring

Att konsultera en estetisk plastikkirurg angående bröstförstoring är lite som att gå till skräddaren. Du har en målsättning som du vill förklara och förverkliga, och du förväntar dig att få råd om vad som är möjligt och vad som passar bäst på din kropp. På Art Clinic kommer vi utifrån dina mått, din kropp och dina önskemål att rekommendera dig den bästa lösningen och hjälpa dig att välja implantat och operationsmetod.

För att hjälpa dig att bättre förstå hur resultatet skulle kunna bli erbjuder Art Clinic 3D-simulering som en del i bröstkonsultationen. Med hjälp av modern teknologi får du se exempel på hur resultatet skulle kunna bli på just dig efter en bröstförstoring, innan du genomgått operationen. 3D-simuleringsteknologin har utvecklats starkt de senaste åren och har blivit ett ovärderligt hjälpmedel för att underlätta kommunikationen mellan dig och din plastikkirurg.

Det är viktigt att komma ihåg att alla kirurgiska ingrepp innebär en viss osäkerhet kring hur slutresultatet blir efter läkningen, och att varje kropp är unik.

Hur går det till?

Vid bröstkonsultationen kommer din kirurg att skanna din byst med en 3D-kamera. Det tar några sekunder och blir liksom fotografering och mätning en naturlig del av konsultationen och orsakar dig inga extra besvär.

Tillsammans kan ni sedan titta på en datorsimulerad tredimensionell modell av din överkropp. Ni kan vända och vrida på modellen 360 grader i alla riktningar, och se hur resultatet skulle kunna bli med olika typer av bröstimplantat.

Även om ingen teknik i världen till 100 % kan förutse hur ett bröst blir efter läkningen, så är våra kirurgers erfarenhet att 3D-simulering verkligen hjälper våra patienter. Du kan se bilder av dig själv från sidan, snett från sidan och framifrån. Du kan till exempel se skillnaden i resultat om du väljer ett droppformat eller ett runt implantat, och vad skillnaden blir om du väljer större eller mindre implantat.

Hur gör jag som vill genomgå en 3D-simulering?

Du som vill se exempel på hur dina bröst kan se ut efter en bröstförstoring är välkommen att boka tid hos någon av våra plastikkirurger. 3D-simulering erbjuds för närvarande endast på Art Clinic i Uppsala.

Redo för nästa steg?

Fyll i ett sökord och tryck på Enter